sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Tämä jäbä lentelee etelän lämpöön!Todellakin, todellakin, niin kuin otsikko jo antaa ilmi, tämä jäbä sai äskettäin ihan huikeen idiksen, että voisi lennellä viettämään lomaansa vähän lämpimämmille leveyspiireille! Pakkaan mukaan hiusgeelini (pakollinen!), uimalasini, aurinkovoiteeni ja tietenkin kirjani ja suuntaan mitä parhaimmille uimarannoille. Valvon myöhään, nukun puoleenpäivään ja biletän päivästä toiseen kuumien latinomimmien ja -miesten kanssa! 

No okei... Olihan tuossa jo pikkaisen liioittelun makua, myönnän sen.

Tällä kertaa matkaseurani ovatkin sieltä parhaimmasta päästä: Kauko Röyhkä, Tuula-Liina Varis ja Antti Tuomainen! Innolla odottaen, mitä tapahtuu! Olen varma, että kaikista kolmesta tulette vielä kuulemaan lisää, jahka pääsen siihen asti.

Joten se on sitten viikoksi että moro! Pärjäilkää rakkaat ystäväni ilman minua! Olkaa kiltisti, niin saatan tuoda teillekin jotain hyvää tuliaiseksi.

ps. Mie en oo kisastudiossa ensi lauantaina, kun The Putous saa arvoisensa päätöksen, joten en oo kahtomassa, et kui toi meijän imatralainen kaunotar pärjää. Mie hitokseen romahan, jos se ei voita koko showta. Joten mie toivotan Jussi Vataselle (tai siis Antskulle) mielettömän paljon onnea! 

5 kommenttia:

 1. Voi kateus! Oikein ihanaa matkaa :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Toivokaamme, ettei juuri silloin tule joku "vuosisadan sadekausi". Pitäisi olla takuuvarmaa aurinkoa luvassa!

   Poista
 3. Rentouttavaa, aurinkoista matkaa sinulle Miska! Mikään ei olisi ihanampaa kuin rantaloma. Minä haluaisn taikasauvan heilautuksella sinne viereiselle rantapetille juuri nyt! Vai onkohan sinulla vielä pakkaamiset menossa. Suunnittelukin on hauskaa, kaiken sen ihanan odottaminen.

  VastaaPoista