perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kesäkuulumisia ja maratonfiilistelyäIhanaa kesää kaikille lukijoilleni ja ihanille kirjabloggaajakollegoilleni! Tänään päätin pitäytyä varsin kevyessä postauksessa ihan siitä syystä, että ensi viikolla on tulevassa muhkeita ja paljon omaa aikaani vieviä postauksia, joita haluan viimeistellä ja suunnitella. 

Tässä siis tulevan viikon ohjelmaa:

1. Ensi viikolla blogini täyttää yhden vuoden! Mahtavaa! Kirjoitan ja luen, siis olen -blogin viralliset synttärit ovat 20.6., mutta tietyistä syistä (ks. jälkimmäinen kohta) pidän ne jo maanantaina! Silloin on luvassa jotain hieman ekstraa, jotain mukavaa ja hauskaa.2. Ensi viikolla on myös SE lukumaraton! Kylläh! Olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja ilmoittautunut Blogistanian yhteiseen lukumaratoniin, joka pidetään 19.6.! Itse minulla olisi tarkoitus aloittaa maraton jo 18. päivä, ehkä joskus kahden-kolmen aikoihin, koska torstaina minun pitää olla iltapäivällä jo aivan muissa touhuissa. 

Siitä on tulossa sitten lisää puhetta silloin! Tämänhetkisen suunnitelmani mukaan aion kuitenkin lukea ainakin nämä kirjat:

a) Betoniyö, Pirkko Saisio

b) Synkkä niin kuin sydämeni, Antti Tuomainen

c) Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin osa 1, Jonas Gardell

Nähkäämme siis ensi viikolla ekaksi synttäreiden alla ja sitten vielä maratonin kuluessa! Mukavaa ja kaunista kesää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti