torstai 19. kesäkuuta 2014

Lukumaraton jatkuu!

Kello 8.40

Huomenta maailma! Jaksan painaa vielä tuonne kahteen asti iltapäivällä lukumaratonin kimpussa, sitten loppupäivän muut saavat lukea, minä jo lepään. 

Tänään olisi vuorossa taltuttaa semmoinen uutuus kuin Anna-Kaari Hakkaraisen Purkaus, joka sijoituu hyiseen Islantiin. Mahtavaa! Tämähän melkein kuvaa Suomen kesää...


Kello 10.20

Purkaus soljuu kauniisti, runollisesti, henkeäsalpaavasti, kohti jotakin päämäärää, purkausta, joka muuttaa henkilöhahmojen elämän. Vielä puolet jäljellä, hitaasti mennään, mutta näin kaunista kirjaa on turha ruveta hoputtamaan eteenpäin.

Kello 11.30

No huhuh! Olipa tosi hyvä kirja! Ihan mahtava kirja, suoraan sanoen. Nyt vielä Hakkaraisen jälkeen ehtii lueskella jotain pientä sotakirjallisuutta, ennen kuin tämän pojan lukumaraton päättyy. Maaliviiva häämöttää jo, mutta sinne on vielä matkaa!

Sivuja luettu: 711+249=960

Pakko saada tonni täyteen!

Kello 13.00

No nyt se tuli täyteen! Aloittelin lukemaan kirjastosta ihan sattumalta löytynyttä Veli-Matti Hyttisen Luutnantti Lötjösen vankipartiota, joka sijoittuu siis jatkosotaan. Luin 72 sivua, ja se taitaa tällä kertaa riittää maratoniin. Nyt pursuaa sivut ja sanat, lauseet ja virkkeet korvista semmoiseen tahtiin, että nyt on aika lopettaa.

Sivuja tuli yhteensä siis 960+72=1032

Hienoa! Kiitän kaikkia maratoonareita tuesta, tsempatkaa vielä loppuun asti! Jaksaa, jaksaa! Kohta on tulossa koontipostausta siitä, mitä tämän vuorokauden aikana tulin lukeneeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti