torstai 19. kesäkuuta 2014

Lukumaratonin koontia

Lopettelin juuri tässä Blogistanian kolmatta yhteistä lukumarantonia, johon osallistui huima määrä kirjabloggaajia ja ihan yksityisiäkin henkilöitä. Hienoa! Kaiken tämän kruunaa vielä hieno mediahuomio: Kouvolan Sanomat on tämänpäiväisessä lehdessään julkaissut artikkelin kirjablogeista, kirjabloggaajista ja lukumaratonista. Ihan huikeaa!


Kaiken kaikkiaan itselläni lukumaraton meni juuri niin kuin olin suunnitellutkin: makeaa siemailua, mahtavia hetkiä kirjojen parissa ja kirjallista tykitystä, joka iski suoneen. Toisin sanoen ensimmäinen lukumaratonini meni aivan loistavasti, huolehdin riittävästa nesteytyksestä ja muonituksesta, kroppa ei pettänyt, mieli pelasi. Kirjat tuntuivat juuri sopivilta maratooniluettaviksi.

Kirjat, jotka luin:

Leena Lehtolainen: Ennen lähtöä (osittain, sivuja 201)

Pirkko Saisio: Betoniyö (sivuja 171)

Hannu Salama: Juhannustanssit (osittain, sivuja 38)

Antti Tuomainen: Synkkä niin kuin sydämeni (sivuja 301)

Anna-Kaari Hakkarainen: Purkaus (sivuja 249)

Veli-Matti Hyttinen: Luutnantti Lötjösen vankipartio (osittain, sivuja 72)

Tästä kaikesta tuli sivuja yhteensä hienot 1032! Ylitin omat odotukseni hienosti!

Kiitokset kaikille tsemppiä antaneille ja toivotaan, että myös loput maratoonareista, joita vielä runsain mitoin on, pääsevät maaliin ehjin nahoin!

2 kommenttia:

 1. Oih, Juhannustanssit on sen luokan klassikko, että se pitäisi joskus lukea. Kiinnostava lista sinulla muutenkin ja paljon sait luettua! Minulla maraton vielä aivan vaiheessa, huomiseen klo 14 saakka aikaa lukea. Ja saunoa, syödä, nukkua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ehdoton klassikko, jonka aion tässä lähipäivinä hotkaista! Mutta sen verran aikaa on kulunut ko. teoksen julkaisusta, etten ihan kärryille päässyt ensimmäisten 40 sivun kohdalla, joten päätin antaa vielä muhia.

   Tsemppiä matkaan! Muista, että saunoessakin voi lukea, jos ei kirjaa, niin vaikka sitten shampoopullon kylkeä :D

   Poista