sunnuntai 10. elokuuta 2014

Arki kuvina - kuva-arki


Pitkän matikan kotiläksyt... hyyrrr...

Koulukin on jo saatettu käyntiin varsin työntäyteisin merkein, arki on alkanut vähän joka suhteessa ja muutenkin mieli alkaa laskeutua siitä kesän "jee, bileet 24/7" -fiiliksestä, joka minut valtasi. Siksi koin pitkästä aikaa valtavaa halua kuvata kameralla jotain, ihan mitä vaan, etupäässä arkeani. 

Tunsin itseni pikemminkin lifestyle-muotibloggaajaksi kuin kirjallisuusbloggaajaksi kuvatessani näitä, mutta välillä on hyvä unohtaa kirjallisuus ja keskittyä pieniin asioihin - arjen (köh) elintärkeisiin (köh) tavaroihin ja tunteisiin.Aamuni ei lähde ollenkaan käyntiin, ellen saa laittaa hiuksiani rauhassa. Siksi kuva hiusgeeleistäni, joista jokainen on hyvä tiettyyn tilanteeseen ja kohtaamiseen. Hajusteeton, extra strong, kevyttä... Järkytyin huomatessani, että olen varsinainen Axe-mainos - hups. Ne vaan tuoksuu niin parhailta!
Tässä uusimmat "tulokkaani" kirjahyllyyni. Ostan yllättävän harvoin kirjoja, hyllytilaa on sen verran vähän ja rahaakin pitäisi säästää. Kirjakaupat ovat liian lähellä kotiani - sellainen on selitykseni hirmuiseen kirjanostovimmaani.
Tätä tiedostoa - novellikäsikirjoitusta - olen Wordin mukaan muokannut 824 minuuttia. Tämä kun jaetaan 365:llä (vuoden päivien mukaan, olen kirjoittanut sitä vähän yli vuoden), olen muokannut sitä noin kaksi tuntia ja viisitoista minuuttia päivässä. Illat kuluvatkin sen kanssa rattoisasti. 


Vielä lopuksi kaunis loppukesäinen maisemakuva mökiltä. Mökki on minulle paikka, jossa ajatus virtaa vapaana.


Hyvää alkanutta alkusyksyä (sunnuntait eivät ole kirjoittamista varten näemmä...) kaikille lukijoille ja ihanille kirjabloggajakollegoilleni!

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä arkeen. Itsekin pitäisi muutaman viikon päästä taas kerätä voimia palata ikuiselta kesälomalta aikaisiin aamuihin ja työntäyteisiin päiviin... no kivaahan sekin on!

  Ja heh, meidänkin taloudessa asuu eräs, jonka aamu alkaa aina ikuisella hiusoperaatiolla. Kyllä löytyy kaikkea mahdollista tököttiä tukkaan. Tosin se eräs en ole minä. Minä kun voin hyvin poistua kotoa tukka kampaamattakin, kunhan saan aamupalan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä! Itsenikin mielestä on itse asiassa tosi kivaa palata arkeen, vaikka kesäloma olikin ihan jees juttu.

   No, onneksi en ole siis ainoa, jolle hiustenlaitto on tärkeä rituaali aina aamuisin :D Itse voin taas jättää aamupalan väliin (jos en olisi koulussa, ilman aamiaista koulussa ei kyllä jaksa).

   Poista