torstai 25. syyskuuta 2014

Uusin Lukufiilis 3/2014!

Hiphei ystävät, ja sateisen kuulasta syksyä! Pitkittynyt intiaanikesä on nyt oletettavasti ohi (huhuh, sitä kestikin), ja niin kuin lämpömittarista voimme tarkistaa, lämpötilat ovat taas painuneet normaaleihin suomalaisiin lukemiin.

Kylmä ei kuitenkaan ehdi pientä lukijaa painaa, sillä uusin Lukufiilis 3/2014 ilmestyi juurikin tänään! Terhi Rannela aloittaa sen hienosti pääkirjoituksellaan kirjoittamalla lukemisen terveysvaikutuksista. Lukeminenhan on yyber terveellistä ja super mukavaa. 

Uusimmassa numerossa on myös ennätysmäärä kirja-arvioita ja jopa aivan upea Jonas Gardell -spesiaali! 

Gardell on ruotsalainen kirjailija, joka ponnahti suomalaisten silmille kirjoittaessaan 80-luvun homomaailmaan sijoittuvan Älä koskaan pyyhi kyyneleitä paljain käsin -trilogian (ruot. Torka aldrig tårar utan kandskar), joka perustuu hänen omaan nuoruuteensa.

Mahtavaa! Pystyykö tällainen Gardellin kirjoitustyyliin ihastunut nuori homopoika muuta toivomaankaan (paitsi maailmanrauhaa ja vähän enemmän rahaa)? 

Iloista syksyn jatkoa! Älkää antako flunssan purra!

2 kommenttia:

 1. Ihanaa, että niin monet ovat löytäneet Gardellin. Minä ihastuin kirjoihin kovasti ja myös niiden pohjalta tehtyyn minisarjaan, joka oli niin koskettavan hirveän ihana, että sisareni totesi sen katsottuaan, ettei voi enää koskaan olla ehjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin katsoin itse asiassa ensin tuon ko. minisarjan. Vikaa jaksoa en pystynyt katsomaan, mutta kaksi ekaa oli aivan loistavia. Olisi se kolmaskin varmasti ollut, mutta en viitsinyt kyynelkanaviani ihan tyhjäksi itkeä.

   Ei Gardell turhaan ole noussut kuuluisuuteen; muutkin miehet kirjat lukemisen arvoisia.

   Poista