perjantai 28. marraskuuta 2014

Suomi sanoi tahdon! Kiitos!

Eduskunnan pitkällinen vääntö tasa-arvoisesta avioliittolaista on vihdoin saatu (lähes) päätökseen. Kyllä, kyllä, KYLLÄ. Me pääsemme naimisiin ihan pian, ihan kohta, tai ainakin se alkaa olla jo toooosiii lähellä!

Kiitos kaikille niille, jotka äänestivät tasa-arvoisen avioliittolain puolesta eduskunnan istunnossa! Kiitos siitä, että kannatitte meitä!

Tämä iänikuiselta, loputtomalta tuntuva vääntö oli yksi syy siihen, miksi jaksanut edes postata siitä mitään. Siinä ei ollut mitään postattavaa. Ingenting. Eräs viisas twiittaaja tokaisikin kerran, että:

Homosuhteiden paheksutuin puoli, homoseksi, on ollut laillista jo vuosikaudet. Sovinnaisin, avioliitto, ei vieläkään.

Vaan nyt sekin on tullut todeksi! Tai no okei, ei ihan vielä, mutta ainakin kohta. Ihan kohta! 

Syksy on muutenkin ollu itselleni ei nyt liian rankka mutta työntäyteinen ja kiireinen. Kauhukseni huomasin, etten ole postannutkaan marraskuussa kuin viisi postausta, mukaanlukien tämän. Härregyyd!

Sitten kyllä hieman muihin asioihin: ilokseni voin kertoa, että olen tässä viimeisen kuukauden aikana löytänyt itselleni hyviä ystäviä sekä mahdollisen poikaystäväehdokkaan. Tästä kaikesta olen sen verran iloinen, että lentelen hela tiden ihan pilvessä. Onneksi maailma osaa yllättää joskus positiivisestikin, vaikka Niikot ja muut yrittävät hyvää oloani lannistaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti