maanantai 22. joulukuuta 2014

Kurkistus mielenkiintoisiin blogeihinViimeiseksi postauksekseni ennen joulua ja joulunpyhiä halusin tehdä rennon ja tällaisen... jopa mainostavan postauksen. Blogimaailma on mitä värikkäin, upein, hienoin ja monimuotoisin, ja siksi haluan nostaa muutaman itseäni lähellä olevan blogin teille lukijoillekin. Kirjablogeja on niin totta maar monta ja aivan ihanaa, että ne olen nyt tästä rajannut pois - ihan koska siitä listasta tulisi hirvittävän pitkä, jos niitä rupeaisin listaamaan.

Siksi tein blogivalintani hieman toisesta näkövinkkelistä sateenkaariasioita pohtien... Itselleni merkittävin HLBTI-blogi on totta kai ollut upean Eino Nurmiston pitämä Tämänkylän homopoika, joka on riemastuttanut minua usein. Maailma on kuitenkin pullollaan todella hienosti toteutettuja, asiallisia ja viihdyttäviä sateenkaariblogeja. Tässä on vain niistä pienen pieni osa.


1. Hulivilipoika

Twitterissä pyöriessäni törmäsin jo varsin varhaisessa vaiheessa erääseen nuoreen herraan, jonka oikeaa nimeä en ny satu muistamaan... Olen sen kyllä varmasti joskus kuullut... Noh, enivei, oli miten oli, törmäsin häneen ja hänen blogiinsa twitterissä. Itsensä mukaan hän bloggaa "homokulttuurista löysin rantein". Hän on siinä mielessä merkittävä suomalainen bloggaaja, että hän on erikoistunut bloggaamaan homokulttuurin historiasta. 

Hän on tehnyt aivan huikean työn kerätessään materiaaleja ja kootessaan niistä postauksia. Kiitos hänelle!

http://hulivilipoika.blogspot.fi/


2. Lahden Setan blogi

Lahden Seta on pieni paikallisjärjestö, jonka toiminta rajoituu hyvinkin pienelle mutta pippuriselle alueelle. Tämän blogin halusin nostaa esille ihan jo siitä syystä, että ihmiset näkisivät, kuinka tällainen pieni järjestö voi halutessaan tehdä muitakin asioita kuin vain istua konttorissa ja pyöritellä raha-asioita.

http://lahdenseta.blogspot.fi/


3. Self-Made Man

Alan Karjalainen on mies, jota en nyt rupea tässä enempää hehkuttamaan, mutta sanonpa vaan, että hän on mielettömän komea ja aivan tajuttoman fiksu jätkä. Pyöritään samoissa transmiespiireissä, ja olen saanut nauttia hänen hyvistä kannanotoistaan monessa muodossa. Hän bloggaa enimmäkseen transasioista mutta häneltä löytyy myös mielenkiintoisia postauksia esim. buddhalaisuudesta, kannattaa vilkaista!

http://self-made--man.blogspot.fi/


4. Marja-Siskon blogi

Marja-Sisko Aallosta olen blogissani aiemminkin puhunut ja häntä kehunut rohkeaksi ja upeaksi ihmiseksi. Hän bloggaa todella mielenkiintoisella tavalla kristinuskosta, uskosta ylipäätään, toivosta ja rakkaudesta - sekä omista kokemuksistaan. Aivan erityislaatuinen blogi, tosiaan. Kunnioitan häntä suuresti.

http://marja-siskonblogi.blogspot.fi/


5. Momochuu no sekai

Upea, todella kaunis transnainen bloggaa harrastuksistaan ja elämästään. Tällä hetkellä hän viettää elämäänsä Japanissa vaihto-oppilaana, ja postailee sieltä aina ajoittain. Tsekatkaa myös hänen Japani-bloginsa, jossa hän kertoo enemmänkin vaihdostaan!

http://momochuunosekai.blogspot.fi/Rauhallista joulua ja joulunpyhiä kaikille! Palaillaan asioihin ennen uutta vuotta, viimeistään ensi viikon alussa! Silloin bloggaan aiheesta Christian Rönnbacka!

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen lista, johon aion myöhemmin paremmin tutustua, eli kiitos tästä bloggauksesta Miska! Samalla toivotan sulle lämmintä, ihanaa ja kaunista joulun aikaa. Älähän unohda lukea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Samoin sinulle, lämmintä ja mukavaa joulua! En unohda, en varmasti!

   Poista
 2. Iso kiitos kehuista ja hyviä joulunpyhiä sinulle! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ole hyvä <3 Mielelläni blogiasi kehun :3 Kiitos samoin sinullekin rauhaisaa joulun aikaa!

   Poista