keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Pirkanmaan Pride – ylpeyttä Mansesta!

Yhyyy, olen äärimmäisen pettynyt siihen, etten millään pääse ensi viikolla Pirkanmaan Setan pitämään Prideen Tampereelle. Muuten menisinkin, mutta olen luvannut olla lähes joka päivä tasan kello 12 autokoulun ovella kyttäämässä ajovuoroa. 

Noh, kaikkea ei voi saada. Valitettavasti missaan tänä kesänä myös Helsinki Priden, mutta se ei minua niin viehätäkään  en ole koskaan pitänyt hirveän isoista juhlista. Jos viime vuoden 20 000 marssijaa toteutuu tänäkin vuonna, ei minulla ole siihen asiaa. Ahdistun vain isoista jutuista, vaikka toki arvostankin yli kaiken sitä, kuinka paljon porukkaa sinne saapui. Se on todella hieno asia, todellakin! Muistakaa siis vilkaista sekä Pirkanmaan Priden että Helsinki Priden ohjelmat!

Pride-kesä korkataan siis toden teolla Mansessa  oh, Manse! Pirkanmaan Pride on saanut ytimekkäästi nimekseen Leimautumispäivät, millä viitataan leimautumisen pelkoon, pelosta poispääsemiseen ja varmasti myös vanhempien sanomisiin: monet vanhemmat käyttävät argumenttia "sinä saatat leimautua, jos olet tuollainen!" hyvinkin usein. 

Nostan tähän postaukseen nyt itseni kannalta mielenkiintoisimpia tärppejä, aivan samalla tavalla kuin tein viime vuonna ennen Helsinki Pridea. Nauttikaa kehostanne, seksuaalisuudestanne ja sukupuolisuudestanne!


Maanantai 1.6.

Klo 18: More than the Rainbow group. English-speaking rainbow evening. (Pirkanmaan Setan toimisto)


Tiistai 2.6.

Klo 16.30: Sukupuolen moninaisuus, itsemäärittelyn oikeus ja sensitiivinen kohtaaminen. Alustajana Juha Kilpiä, Nimestä minut tunnet -kirjan kirjoittaja. (Puutarhakatu 11) 

Klo 18: Transkahvila ja puhetta seksuaalisuudesta, seksistä ja sukupuolisuudesta. (Pirkanmaan Setan toimisto)


Keskiviikko 3.6.

Klo 17: Nuorten ryhmä (Pirkanmaan Setan toimisto)

Klo 18.30: Runoutta rakkaudesta ja sateenkaarevuudesta (koirakahvila Vainu)


Torstai 4.6.

Klo 17: Ihan syvältä  iloinen anaaliseksityöpaja. Kyllä vain, kuulitte oikein, Pirkanmaan Setan toimistolla järjestetään tilaisuus anaaliseksistä ja siitä, kuinka tehdä siitä nautittavaa ja turvallista. Suosittelen!


Perjantai 5.6.

Klo 14-18: HIV-pikatestaus! Käykääpä taas testauttamassa itsenne: tulos tunnin sisällä! (HIV-tukikeskus)

Klo 20: Ensitreffit melkein maistraatissa  sinkkutapaaminen ja pikadeittailua tv-ohjleman tyyliin. (Itsenäisyydenkatu 7-9)

Klo 22-04: RetroLeimarit  tanssimusiikkia, valssia ja jenkkaa sekä discoa ja euroviisuhittejä. Pyörähtäkää tanssimaan! (Kauppakatu 10)


Lauantai 6.6.

Koko Pirkanmaan Priden pääpäivä!

Yhdessä olemme enemmän -marssikulkue klo 14.30 Tullikamarinaukiolla. Siitä marssi kohti päätapahtumaa eli Leimautumisjuhlia, jotka pidetään Laikunlavalla. 

Leimautumisjuhlissa mm. laulua, puheita ja näytelmiä. 

Klo 18: Sateenkaarimessu Vanhassa kirkossa

1 kommentti: