torstai 3. syyskuuta 2015

Minäkin luen!

Kaiken hulinan ja tohinan ja pöhinän keskellä on hyvä hengähtää hetki ja todeta: Voin ottaa hetken aikaa itselleni. Voin istahtaa tuolille ja lukea hyvää, kiinnostavaa kirjaa, joka on juuri sellainen kuin täydellisen kirjan pitääkin olla.

Eri asia toki on, mikä on täydellinen kirja.

Minäkin luen! -mielenilmaukset alkavat varmasti olla kaikille jo tuttuja, ainakin kaikille kirjanystäville ja kirjabloggaajille. Mielenilmauksissa on tarkoituksena kokoontua yhteen, olla yhtenä suurena joukkona, ja lukea kirjoja! Tämähän sopii hyvin yhteen tämän vuoden teeman kanssa: Kirjan vuosi 2015 on hauska yritys lisätä lukuinnostusta ympäri maan.

Mielenilmauksia järjestetään vaikka sun missä, ja minut voi nähdä ainakin jossakin päin Suomea. Lähimmät paikkakunnat ovat Mikkeli, Kuopio ja Savonlinna.

Minäkin luen! -mielenilmaus järjestetään siis 8.9.2015 klo 15.45. Kaikki mukaan! Ja ottakaa lempparikirjannekin mukaanne!2 kommenttia:

  1. Tarkoitukseni olisi osallistua tähän ellen ole kovassa flunssassa tiistaina. Nyt nimittäin tuntuu, että olen sairastumassa. Hieno tempaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Suomen syksy on sen verran arvoituksellinen, ettei kannata odotella mitään hellesäitä :D Sairaana ei kannata tietenkään tulla.

      Poista