keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Pääsen vaikuttamaan!

Olen aina tiennyt, että elämäntavoitteeni on tehdä maailmasta parempi. Edes hiukan. Edes silleen kuin minä yksin pystyn tekemään. Ja nyt tämä tavoite on vieläkin lähempänä, koska voin kaikille iloisena tiedottaa:

Minut on valittu Setan nuorisotoimikuntaan kaudelle 2016-2017!

Setan nuorisotoimikunta on siis nimensä mukaisesti toimikunta, jonka tarkoituksena on parantaa varsinkin sateenkaarinuorten asemaa. Pääsen siis ihan oikeasti vaikuttamaan! Pääsen oikeasti tekemään maailmasta parempaa!

Olen hyvin, hyvin onnellinen valinnastani. Minun pääteemani ovat transihmiset ja transnuoret, joiden oikeuksia puolustan viimeiseen asti. Toivottavasri työni nuorisotoimikunnassa kantaa hedelmää!

Lisätietoja asiasta tulee varmasti, jahka pääsen itse toimintaan käsiksi. Sitä odotellessa voin vaikka hyppiä riemusta!

7 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Itse olen vähän miettinyt HeSetan aseksuaalien iltoihin uskaltautumista. Joskus kävin siellä jossain sateenkaari-käsityökerhossa... eivät purreet. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon käynyt siellä aseksuaalien illassa joskus. Oli tosi voimauttava kokemus. Oli monenikäistä ja monenlaisissa tilanteissa olevia ihmisiä, mutta silti kaikki samaistuttiin toisten juttuihin aiheesta. :) Että voin suositella, jos tää auttais sua uskaltautumaan sinne!

   Poista
  2. Samaa mieltä rakkaan ystäväni kanssa! Ei kun rohkeesti mukaan vaan siihen mikä nappaa - kokeilla voi moniakin ryhmiä, eikä tarvitse jähmettyä vain yhteen. Helsingissä on sen verran laaja valikoima että valittavaa löytyy :3

   Poista
 2. Onneksi olkoon! Mukavaa, että edes joissakin paikoissa myös nuorille annetaan mahdollisuuksia vaikuttaa - etenkin kun kyse on niinkin tärkeästä asiasta kuin ihmisoikeudet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosiaankin,harvoin nuoria päästetään puuttumaan edes koulu yms. asioihin, jotka heille kuuluisivat. Puhumattakaan ns. yhteiskunnallisista asioista.

   Poista
 3. Kuulostaa upealta. Tee hommia sitten minunkin puolestani (toki minäkin teen, vaikka en nyt toimikunnassa).

  //Lukumato, Klassikkojen lumoissa, jonka blogi temppuilee yhä edelleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo vain! Jokainen tekee omalta osaltaan duunia, vaikkei se olisikaan niin näkyvää.

   Poista