torstai 25. helmikuuta 2016

"Perussuomalaiset nuoret: On vain kaksi sukupuolta."

Perussuomalaiset nuoret kohauttivat taas. Maaseudun tulevaisuudessa julkaistiin tänään 25.2.2016 uutinen, jossa kerrotaan persunuorten kampanjoivan sukupuolineutraaliutta ja sukupuolen moninaisuutta vastaan. Koska "Itsensä kieltämisen sijaan jokainen voi olla ylpeästi sitä, mitä on". 

Niin? Ei sukupuolineutraalisuuden tavoitteena ole lainkaan kieltää ketään olemasta poika tai tyttö, vaan ajatuksena on, että myös muunsukupuoliset saisivat tilaa tässä yhteiskunnassa. Nyt puhutaan yhdenvertaisuudesta, ei toisiaan poissulkevista asioista.

Minä sateenkaarinuorena - ja tiedän tämän koskevan useita muitakin - kannatan sitä, että jokainen saa olla sellainen kuin on, nainen, mies, muunsukupuolinen, hetero, homo tai jotain aivan muuta. 

Senkin haluan vielä sanoa, etteivät kaikki asiat juonna juurensa biologiasta: ihminen ei ole kone. Ihminen on paljon monimutkaisempi otus. 

Minä en aio sen suuremmin tästä nyt kommentoida, koska Setan nuorisotoimikunnan Joonas Kinnunen tekee sen minun puolestani! Olen siis mukana nuorisotoimikunnassa, ja tässä aamulla on käynyt hyvin kova kuhina somessa asian suhteen. Seuratkaa Setan blogia tästä linkistä! Puoliltapäivin pitäisi olla kannanottomme julkaistu.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti